Informasjon om informasjonskapsler for brukere

Som de fleste andre selskaper, bruker Amgen informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen for de som besøker nettsiden vår.
Informasjonskapsler er små filer som består av en streng med bokstaver og tall. Disse plasseres på en datamaskin eller mobilenhet av nettsidens servere. Informasjonskapsler gjør det mulig for Amgen å se forskjell på deg og andre brukere av nettsiden. Informasjonskapsler kan ikke opprettes som kode, og kan heller ikke brukes til å levere virus. Informasjonskapsler gir ikke Amgen tilgang eller mulighet til å hente informasjon fra harddisken din – selv om informasjonskapsler er lagret der.
Informasjonskapsler kan knyttes til identifiserbar informasjon du oppga da du registrerte deg for en nettjeneste fra Amgen eller da du var pålogget, eksempelvis via e-postadressen din da du abonnerte på et nyhetsbrev fra Amgen. Dette gjør det mulig for oss å levere en mer personlig brukeropplevelse, for eksempel ved å levere relevant innhold basert på hva du er interessert i.
Informasjonskapsler kan også brukes, på vegne av Amgen, av partnere som leverer tjenester til nettsidene våre i henhold til våre retningslinjer for personvern.
Data som opprettes via informasjonskapsler på Amgen-nettsider kan brukes til forskjellige formål, inkludert følgende:
  • Helt nødvendig: Disse tekniske informasjonskapslene er avgjørende for at du skal kunne navigere på nettsidene våre og bruke de funksjonene som finnes der, for eksempel tilgang til de sikre områdene av nettsidene. Disse tekniske informasjonskapslene blir kun lagret midlertidig mens du bruker nettsidene, og slettes fra den enheten du bruker når du lukker nettleseren.
  • Funksjonalitet: Disse tilpassede informasjonskapslene gjør at nettsidene husker valg du har gjort, som brukernavn, språk eller det området du befinner deg i, og gir en mer persontilpasset brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene utgår [angi].
  • Bruk og statistikk: Disse analytiske informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene våre, for eksempel hvilke sider som oppsøkes hyppigst, og om besøkende mottar feilmeldinger. Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre funksjonene på nettsidene våre bedre.
Vi oppgir ikke kontaktinformasjon for brukere til annonsører, og vi tillater heller ikke at tredjeparter averterer på nettsidene våre. Vi har ikke kontroll over annonsører som har tillatelse fra nettjenesteleverandører til å avertere mens du er på nettet.
I noen tilfeller kan vi også inkludere websignal (også kalt handlingstagger eller enkeltpiksel-gifs) og annen teknologi for nettjenestene eller nyhetsbrevene våre. Et websignal er en grafisk fremstilling på en nettside eller i et nyhetsbrev, som brukes til å få kunnskap om e-post har blitt åpnet eller lenker i e-post har blitt klikket på. Denne teknologien hjelper oss med å forbedre innhold og relevans av nyhetsbrev for våre mottakere.
Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden, samtykker du til bruk av informasjonskapsler og annen teknologi som er beskrevet.
Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler ved å klikke her. Dette vil slette alle ikke-vesentlige informasjonskapsler.
Denne knappen gjør at du kan veksle mellom å tillate og ikke tillate de fleste ikke-vesentlige informasjonskapsler som opprettes av nettsidene våre, for eksempel Analytics. Det opprettes en informasjonskapsel for at du skal kunne bruke denne funksjonen og oppheve ditt valg om å ikke motta ikke-vesentlige informasjonskapsler når du kommer tilbake til denne nettsiden med samme nettleser. Hvis du bruker en annen nettleser, er det ikke teknisk mulig å vite hvilke tidligere innstillinger du har valgt for informasjonskapsler.
Noen informasjonskapsler eller liknende teknologi som brukes til å personliggjøre nettopplevelsen kan ikke slettes ved bruk av knappen ovenfor, men kan slettes via nettleserinnstillingene dine ved å ikke laste ned bilder når du mottar e-post, eller ved å ikke klikke på lenker i nyhetsbrevet. Etter behov kan du konfigurere innstillingene i nettleseren til å akseptere eller nekte installering av informasjonskapsler eller liknende teknologi på datamaskinen, eller til å gi deg beskjed hver gang informasjonskapsler eller liknende teknologier sendes. Hvis du har innstilt nettleseren til å avvise informasjonskapsler og liknende teknologi, vil ikke informasjonskapselaktiverte nettsider kunne gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettsiden, og enkelte online-funksjoner for Amgen vil ikke være tilgjengelig. Du kan endre nettleserinnstillingene her:
Informasjon om informasjonskapsler for brukere kan oppdateres fra tid til annen. Sjekk nettsiden av og til for den nyeste versjonen.
Informasjon om informasjonskapsler for brukere ble sist oppdatert 23. februar 2017.

INFORMASJONEN PÅ DENNE WEBSIDEN ER KUN BEREGNET FOR HELSEPERSONELL

Nei, jeg er ikke helsepersonell